いま、すっごく食べたいもの。
それはグリコのプッチンプリン♪
♪あのプルプル感を、一口、もう一度〜♪
(↑「『いちご白書』をもう一度」風に)
I want eat “pucchin- custard- pudding” by glico.
・・・・・・・。
でもこちらでは売ってないようです。
貧乏性なのか、あのインスタントなお味が、
こってりカスタード焼きプリン系よりも
結構好きだったりするんですよね〜。
で、ときどき、無性に食べたくなるねん〜。
But I can’t find here. I guess they don’t sale in the U.S.A. I don’t know why, but I really love that “cheap taste”. I know it’s not good for health, but I sometimes really crave for it.
と言うことで、インスタントのプリンの素を買って作ってみることにしてみましてん(*^m^*) ムフッ
So, I decided to make the instant custard pudding.
用意するのは、牛乳と卵〜♪
All I need are milk and an egg. It’s easy!
付属のカラメルシロップをカップに均等に入れます♪
put caramel sauce in cups.
卵と牛乳をまっぜてぇ〜、まっぜてぇ〜♪
mix an egg and milk.
カップに均等に移します〜♪
put it in cups.
冷蔵庫で冷やし固めます♪
put them in the fridge.
いよいよ、プッチン、いきまぁ〜す!!(*>w<*)♪
えいっ!
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・・・・・・・。
でもこちらでは売ってないようです。
貧乏性なのか、あのインスタントなお味が、
こってりカスタード焼きプリン系よりも
結構好きだったりするんですよね〜。
で、ときどき、無性に食べたくなるねん〜。
But I can’t find here. I guess they don’t sale in the U.S.A. I don’t know why, but I really love that “cheap taste”. I know it’s not good for health, but I sometimes really crave for it.
So, I decided to make the instant custard pudding.
All I need are milk and an egg. It’s easy!
put caramel sauce in cups.
mix an egg and milk.
put it in cups.
put them in the fridge.
いよいよ、プッチン、いきまぁ〜す!!(*>w<*)♪
えいっ!
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It turned upside down…
しかも「6個分」って書いてあったので
6等分したのですが、ちょっと少なかったみたいで、、、。
According to the instruction, this can make 6 cups, but…
It’s so small….
お味の方は、、、。
How about the taste??
やっぱりプッチンプリンが食べたい〜〜〜!!!
I want to eat “pucchin- custard- pudding” !!!!
おお!いいな〜!うらやましいっす!
食べられないとなるとなおさら食べたくなるんですよね(^▽^;
今度帰国したときは間違いなく一番に食べるでしょう(^^;
さすが料理の鉄人〜♪
思いつくことが違いますね〜。
バーナーで炙ったら、インスタントも本格的なお味になるかしら?(^▽^;